Zásady ochrany osobních údajů

  1. Obecné zásady
  2. Jaká je definice velkých písmen?
  3. Charta za co?
  4. Jaká zákonná zdůvodnění jsou vaše data shromažďována a používána společností AD Tyres?
  5. Jaká data jsou shromažďována?
  6. Jak se používají vaše data?
  7. Jak dlouho jsou vaše data uchována?
  8. S kým sdílíte svá data?
  9. Jsou vaše data přenášena mimo Evropskou unii?
  10. Jak jsou vaše data chráněna?
  11. Jaká jsou vaše práva?
  12. Jak shromažďují AD Tyres data pro nezletilé?
  13. A co soubory cookie a podobné technologie sledování?
  14. Některé další prvky na sociálních sítích
  15. Některé další prvky geolokace
  16. Jaké jsou důsledky aktivace externího odkazu
  17. Jak budete informováni o změnách Charty?
  18. Jak nás kontaktovat?

1. Obecné principy

Společnost AD Tyres International SLU, společnost andorranského práva formy společenského limitu unipersonal kapitál ve výši 1 000 000 EUR, zapsaný v obchodním a obchodním rejstříku Andorran pod tímto číslem 16339, se sídlem v Carrer Bonaventura Armengol Num. 10, Edifici Monclar, Block Num. 1, Despatx Num. 111-112, ANDORRA LA VELLA (Andorrské knížectví), e-mail: cm (a) adtyre.com, telefon: +376 810 888 (dále jen " AD Tyres ") provádějící elektronickou obchodní činnost nabízenou prostřednictvím webových stránek https://www.maxityre.cz (dále jen web ) prodej pneumatik a souvisejících produktů .

V rámci této činnosti shromažďuje společnost AD Tyres online nebo telefonická data dovolovat přímo nebo nepřímo identifikovat zákazníky, uživatele webu nebo jakoukoli třetí stranu (dále bez rozdílu " Dotyční lidé " nebo " Vy ") a provést ošetření těchto Osobních údajů.

AD Tyres připisují prvořadý význam souladu zpracování těchto údajů s právními předpisy v roce 2006 důraznost a zejména andorranský zákon č. 15/2003 ze dne 18. prosince 2003 kvalifikovaný jako ochrana osobních údajů a nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 (dále jen "RGPD ").

Jste informováni, že rozhodnutím ze dne 19. října 2010 Evropská komise prohlásila, že Andorra je má za to, že poskytuje přiměřenou úroveň ochrany osobních údajů předávaných do EU zanechat Evropské unie.

V souladu s článkem 27 RGPD jmenovala společnost AD Tyres jako zástupce v Evropské unii, Společnost AD TYRES INTERNATIONAL EU - číslo společnosti OC 1277 - úroveň 3 (Suite č. 2407) Tower Business Center, Tower Street, Swatar, BIRKIRKARA BKR 4013, MALTA.

Jste vyzváni, abyste si pozorně přečetli tyto zásady ochrany osobních údajů (dále jen charta ") a vezměte na vědomí její obsah.

2. Jaká je definice velkých písmen?

Slova nebo fráze začínající velkým písmenem mají níže uvedenou definici.

AD Tyres
znamená společnost uvedenou v prvním odstavci Článek 1 .
Charter
má definici uvedenou v článku 1 .
Klientský účet
je účet, který může ze stránky vytvořit kterýkoli zákazník https://www.maxityre.cz/create-account.
Všeobecné podmínky prodeje
znamená všeobecné podmínky prodeje pneumatik AD dostupných na adrese https://www.maxityre.cz/general-terms.
Data
znamená jakákoli osobní data, která znamenají všechny informace hlášení do identifikovaná nebo identifikovatelná fyzická osoba s vědomím, že je tato osoba - identifikovatelné, přímo nebo nepřímo, zejména odkazem na identifikátor, jako je jméno, identifikační číslo, údaje o poloze, online identifikátor nebo na jednom nebo několik specifické prvky specifické pro jeho fyzický, fyziologický, genetický, psychický, ekonomický, kulturní nebo sociální.
Bankovní údaje
má definici uvedenou v článku 5 .
Data objednávek
má definici uvedenou v článku 5 .
Geolokační data
má definici uvedenou v článku 5 .
Navigační data
má definici uvedenou v článku 5 .
Data třetích stran
má definici uvedenou v článku 5 .
Data editoru služeb
má definici uvedenou v článku 5 .
Data třetích stran
má definici uvedenou v článku 5 .
Dotyčná osoba (osoby)
má definici uvedenou v článku 1 .
Produkt (y)
znamená pneumatické nebo přidružené produkty (ráfky, řetězy atd.) navržené pro prodej od AD Tyres on the Site.
RGDP
má definici uvedenou v článku 1 .
Site
má definici uvedenou v článku 1 .
Ošetření
označuje jakoukoli operaci nebo soubor operací, které byly nebo nebyly použity automatizované procesy a aplikované na Data, jako je sběr, registrace, organizace, strukturování, zachování, přizpůsobení nebo úprava, extrakce, konzultace, použití, komunikace prostřednictvím přenosu, šíření nebo jakékoli jiné formy ustanovení usmíření nebo propojení, omezení, výmaz nebo zničení.
Vy
má definici uvedenou v článku 1 .

3. Charta, co dělat?

Tato charta je k dispozici během shromažďování vašich dat, aby byla zajištěna plná Transparentnost zpracování vašich dat AD Tyres poskytováním a informace stručné, snadno dostupné, snadno srozumitelné a formulované jasně a jednoduše.

V případě, že některá z informací není dostatečně jasná, zveme vás kontakt na vaše pohodlí buď zasláním e-mailu na adresu cm (a) adtyre.com nebo prostřednictvím přístupný kontaktní formulář zde .

Charta se vztahuje na vaše data shromážděná a zpracovaná společností AD Tyres v následujících činnostech a pro které je AD Tyres Správcem zpracování:

  • Vaše používání webu, včetně jeho jednoduché navigace;
  • vytvoření a použití vašeho klientského účtu prostřednictvím webu;
  • nákup produktů nabízených společností AD Tyres prostřednictvím webu; nebo
  • jakýkoli kontakt se zákaznickým servisem.

Tato charta se nevztahuje na žádné další zpracování dat prováděné v jiném kontextu než že popsáno výše.

Charta se nevztahuje na žádné další zpracování dat, za které AD Tyres nejsou odpovědné z Léčbu.

4. Pro jaké právní odůvodnění jsou vaše data shromažďována a používána společností AD Tyres?

Díky AD Tyres je ctí shromažďovat a zpracovávat vaše data pouze na základě jednoho z následující právní odůvodnění:

  • Váš souhlas : Toto je jasný pozitivní akt od vás, kterým projevujete z svobodný, konkrétní, osvícený a jednoznačný způsob vašeho souhlasu se zpracováním vašich údajů;
  • Uzavření smlouvy : jedná se o sběr a zpracování vašich údajů, které jsou nutné pro provedení kupní smlouvy mezi vámi a AD Tyres nebo předsmluvní opatření poskytnutá vaší osobě žádost (jakákoli žádost od vás před objednávkou a podaná za objednávku);
  • Oprávněný zájem : jedná se o shromažďování a zpracování vašich údajů pro účely zájmy legitimní práva uplatňovaná společností AD Tyres nebo třetí stranou (např. vyhledávání, předcházení podvodům atd.), méně vaše zájmy nebo základní svobody a práva, které by vyžadovaly ochranu před vašimi Data (např. Soukromí nebo podnikatelská svoboda);
  • Právní povinnost : jedná se o shromažďování a zpracování vašich údajů uložených v AD Tyres jakýmkoli právním nebo regulačním ustanovením nebo soudním nebo správním subjektem (např povinnosti uložené zemí, ve které chcete navštívit).

5. Jaká data jsou shromažďována?

Data shromážděná na výslovnou žádost pneumatik AD

AD Tyres Výslovně požadujete shromažďování svých dat v různých časech a zejména kdy z

  • používání webu, včetně jednoduché navigace na webu;
  • dokončení objednávky na Stránce;
  • vytvoření klientského účtu na webu; nebo
  • veškerá komunikace se zákaznickým servisem.

Když na webu provedete objednávku jménem třetí strany, souhlasíte s tím, že budete komunikovat zaručit souhlas s těmito Zásadami ochrany osobních údajů poskytnutými údaji.

Tato shromážděná data (dále jen Data objednávek ) sestávají z:

  • Vaše jméno;
  • Vaše jméno;
  • Vaše datum narození;
  • Vaše poštovní adresa;
  • Vaše e-mailová adresa;
  • Vaše telefonní číslo;
  • Vaše země;
  • Vaše IČ DPH uvnitř Společenství.

Pokud jde o platbu, jsou tato data shromažďována na naši výslovnou žádost (dále jen " data") Bankovní bankovnictví ") se skládá z čísla vaší kreditní karty, data vypršení platnosti a CVC (nebo kryptogramu) na zadní straně mapy).

Ke správě vašich výběrů používáme GoCardless. Další informace o tom, jak GoCardless spravuje vaše osobní údaje a práva na ochranu dat, včetně vašeho práva na objekt, jsou k dispozici: here .

Některá data objednávky (jméno, příjmení, adresa, telefonní číslo, země, e-mailová adresa) a Bankovní údaje podmiňují uzavření smlouvy s AD Tyres. V důsledku toho se jakékoli zdržení se hlasování Váš podíl těchto dat vám zabrání dokončit vaši objednávku.

Data se automaticky shromažďují pomocí AD Tyres

AD Tyres jsou shromažďovány, zejména během vaší navigace na Stránce, některá z vašich dat o automaticky prostřednictvím zařízení (počítač, tablet, mobilní telefon atd.). tito data lze sbírat, i když není objednávka.

Tato data (dále jen " Technické údaje ") sestávají z:

  • Vaše IP adresa (identifikační číslo přiřazené vašemu zařízení v rámci jeho připojení k Internet);
  • Vaše adresa MAC (fyzické identifikační číslo uložené na síťové kartě nebo síťovém rozhraní);
  • Vaše číslo IMEI (mobilní identifikační číslo);
  • operační systém vašeho zařízení (Microsoft Windows, Mac OS X, Android, iOS atd.);
  • Váš mobilní operátor;
  • Poskytovatel internetových služeb;
  • prohlížeč, který používáte (Internet Explorer, Google Chrome, Firefox atd.); nebo znovu
  • časové pásmo používané vaším zařízením.

Data shromažďovaná automaticky prostřednictvím vašeho zařízení také obsahují Data o Vaše navigace (dále jen Navigační data ), například:

  • navštívené stránky;
  • datum vaší návštěvy;
  • čas strávený na každé navštívené stránce;
  • odkazy, které jste aktivovali;
  • nabídky, které jste si prohlíželi;
  • produkty, které jste hledali;
  • příkazy, které jste zadali; nebo znovu
  • Vaše spotřební návyky produktů.

A konečně, data shromažďovaná automaticky prostřednictvím vašeho zařízení mohou stále obsahovat vaše data. Geolokační data (dále jen " Geolokační data "), když je vaše zařízení a / nebo Váš internetový prohlížeč je nastaven na tento účel.

Data přenášená sociálními sítěmi nebo jinými vydavateli služeb společnosti Informace o

AD Tyres mohou nakonec přijmout vaše data prostřednictvím přenosu vydaného vydavatelem a sociální síť (Facebook, Twitter atd.) nebo jiní vydavatelé služeb informační společnosti zvláště když:

  • Vaše navigace v prostoru vyhrazeném pro AD Tyres nebo na webu v konkrétní sociální síti;
  • Vaše používání funkcí na webu, které funkce budou propojeny se sociální sítí nebo jiné službě informační společnosti;
  • vytvoření vašeho klientského účtu, pokud se rozhodnete zaregistrovat převodem svého Data ze sociální sítě (včetně Facebooku) nebo vydavatele služeb společnosti z informace (včetně Google).

Tato data shromažďovaná společností AD Tyres prostřednictvím sociálních sítí nebo jiných poskytovatelů služeb internetu informační společnost (dále jen " Data vydavatelů služeb ") sestávají hlavně z :

  • Údaje o vaší objednávce shromážděné příslušným vydavatelem služeb (včetně fotografií Vy); nebo
  • Technická data nebo navigační data shromážděná příslušným vydavatelem služeb.

V případě, že si přejete omezit sběr těchto dat, jste vyzváni, abyste kontaktovali vydavatel dotčenou službu nebo změnit nastavení ochrany osobních údajů ve vašem účtu service.

Údaje poskytnuté třetími stranami

AD Tyres mohou vyžadovat shromažďování vašich dat prostřednictvím třetích stran, se kterými jsou AD Tyres udržuje právní a / nebo hospodářské vztahy včetně:

  • přidružené společnosti;
  • obchodní partneři; nebo znovu
  • další nezávislé zdroje.

Tato data (dále jen " Data třetích stran ") zahrnují zejména identifikační údaje nebo související s používáním produktu nebo služby navržené dotyčnou třetí stranou, které byly Data shromážděny a zpracovány příslušnou třetí stranou

6. Jak se vaše data používají?

V následující tabulce jsou uvedeny hlavní charakteristiky ošetření provedených AD pneumatikami o vašich datech.

Chcete-li získat další informace o účele nebo příslušných údajích, společnost AD Tyres vás vyzývá, abyste kontaktovali zákaznický servis, podle vašeho přání, buď zasláním e-mailu na adresu cm (a) adtyre.com nebo prostřednictvím úhel přístupný kontaktní formulář zde .

Název léčbyÚčelPrávní zdůvodněníDotčená data
pořádek
  • Odpovězte na všechny vaše požadavky na zadání objednávky
  • Vezměte v úvahu a proveďte objednávku
smlouva
  • Údaje objednávky
transakce
  • Spusťte platební příkaz
  • Správa odmítnutí bankovních transakcí
smlouva
  • Bankovní údaje
Nároky na platby
  • Spravujte všechny nároky držitele karty použité během platba objednávky
smlouva
  • Bankovní údaje (kromě HVAC)
Poprodejní servis
  • Spravujte své stížnosti
  • Upozorněte na změnu Charty nebo Všeobecných prodejních podmínek
  • Spravujte vztah se zákazníkem (požadavky, komentáře a návrhy) po objednávce
  • Spravujte vrácení peněz
smlouva
  • Údaje objednávky
  • Bankovní údaje (kromě HVAC)
zákaznický účet
  • Usnadněte své následné objednávky tím, že se již vyhnete novým prvkům sděleno AD Tyres
souhlas
  • Údaje objednávky
  • Bankovní údaje (kromě HVAC)
newsletter
  • Spusťte předplatné našeho zpravodaje
souhlas
  • Data objednávky (e-mailová adresa)
AD Tyres komerční nabídky
  • Provádějte přímé marketingové kampaně na produkty AD Tyres Products
Legitimní zájem (1)
  • Údaje objednávky
  • Technické údaje
  • Navigační data
  • Data vydavatele služeb
  • Data třetích stran
Cílená reklama
  • Přizpůsobte naše reklamní zprávy vašim potřebám a zvyklostem, zejména na stránkách
Souhlas (cookies)
  • Technické údaje
  • Navigační data
Uživatelská zkušenost
  • Přizpůsobte si zážitek ze svých stránek podle svých potřeb a návyků
  • Zrychlete navigaci na webu
Souhlas (cookies)
  • Technické údaje
  • Navigační data
Geolocation
  • Poskytnutí vyhledávacího nástroje pro nejbližší montážní stanice k vašemu pozice
souhlas
  • Geolokační data
statistika
  • Provádět a analyzovat statistické studie
Oprávněný zájem (2) a souhlas (cookie)
  • Údaje objednávky
  • Technické údaje
  • Navigační data
kvalita
  • Analyzujte technické problémy, které se vyskytly při používání webu
  • Zjištění anomálií v informačním systému
Legitimní zájem (3)
  • Technické údaje
  • Navigační data
podvod
  • Zjistit padělání a technologické podvody
Legitimní zájem (4)
  • Údaje objednávky
  • Technické údaje
  • Navigační data

(1) Oprávněný zájem je zájem uvedený v 47. bodě odůvodnění RGPD, který uvádí: " Zacházení osobní údaje pro účely průzkumu lze považovat za údaje poskytnuté za účelem reagovat na oprávněný zájem ". Tento oprávněný zájem zahrnuje udržování vztahu běžný obchod s vámi.

(2) Oprávněný zájem AD Tyres je být schopen sebehodnocení a zlepšení prostřednictvím statistický nástroj.

(3) Oprávněným zájmem společnosti AD Tyres je zajistit kvalitu její služby.

(4) Oprávněný zájem AD Tyres je zabránit podvodům.

7. Jak dlouho jsou vaše data uchována?

AD Tyres umožňuje uchovávat vaše data ve formě umožňující vaši identifikaci pro doba nepřesahující dobu nezbytnou pro účely, pro které jsou zpracovávány.

V následující tabulce jsou uvedeny retenční periody pro každý typ dat podle Ošetření, pro které jsou použity.

DataLéčbaDoba použitelnosti v aktivní databázi (1)Skladovatelnost v přechodném archivu (2)
Údaje objednávkypořádek5 let od poslední objednávkyn / a
Poprodejní servis5 let od poslední objednávkyn / a
zákaznický účet5 let od posledního přihlášení k klientskému účtu
nebo
Do odvolání souhlasu, pokud k němu dojde dříve
n / a
newsletterDokud se neodhlásíten / a
AD Tyres komerční nabídky2 roky od poslední objednávkyn / a
statistika5 let od poslední objednávky10 let od sběru příslušných údajů
podvodn / a10 let od sběru příslušných údajů
Bankovní údaje
(kromě HVAC)
transakceAž do úplného zaplacení objednávkyn / a
Nároky na platbyn / a13 měsíců od data inkasa
nebo
15 měsíců v případě odložené platby
Poprodejní servisDo uplynutí doby, na kterou se společnost AD Tyres zavazuje vrátit objednávku (včetně lhůta pro odstoupení od smlouvy nebo lhůta pro zrušení objednávky)n / a
zákaznický účet5 let od posledního přihlášení k klientskému účtu
nebo
Do odvolání souhlasu, pokud k němu dojde před rokem nebo
Do uplynutí doby platnosti Bankovních údajů, pokud k tomu dojde dříve
n / a
Technické údajeObchodní nabídka pneumatik AD13 měsíců od sběru cookien / a
Cílené reklamy
Uživatelská zkušenost
kvalita
statistika
podvodn / a13 měsíců od sběru cookie
Navigační dataObchodní nabídka pneumatik AD13 měsíců od sběru cookien / a
Cílené reklamy
Uživatelská zkušenost
kvalita
statistika
podvodn / a13 měsíců od sběru cookie
Geolokační dataGeolocationČas potřebný k označení nejbližší montážní stanicen / a
Data vydavatele služebAD Tyres komerční nabídky2 roky od sběrun / a
Data třetích stranAD Tyres komerční nabídky2 roky od sběrun / a

(1) Zachování aktivní databáze spočívá v zachování příslušných dat v systému základ použité pro účely dotyčného ošetření

(2) Intermediate archivace je uchování dat za podmínek přístup omezeno (i) v konkrétní archivní databázi oddělené od aktivní databáze, s přístupem omezený pouze těm, kteří mají zájem o informace z důvodu své funkce, (ii) v základně aktivní za předpokladu, že archivovaná data jsou izolována logickým oddělením (správa přístupových práv a nároků), aby byla nedostupná pro lidi, kteří tak neučinili více zájmu o jejich řešení.

8. S kým jsou vaše data sdílena?

AD Tyres mohou sdílet vaše data s dalšími entitami uvedenými níže. Ve všech V tomto případě společnost AD Tyres sdílí tato data pouze v mezích toho, co je nezbytně nutné k zajištění nebo účely zpracování vašich údajů společností AD Tyres nebo zajištění přesného účelu (účelů) a legitimní adresy definované tímto příjemcem.

Subdodavatelé pneumatik AD

AD Tyres musí sdílet některá vaše data se svými subdodavateli, kteří jednají zejména v rámec pro dodávku svých produktů. Sdílení údajů s těmito subjekty je povinné provedení vaší objednávky. Společnost AD Tyres sdílí pouze data nezbytně nutná k provedení mise svěřená jeho subdodavatelům poté, co smluvně zaručili své závazky také vyšší než ty, které jsou uvedeny v těchto zásadách ochrany vašich dat.

Entity ve skupině, do které patří AD Tyres

AD Tyres bude sdílet vaše data s dalšími entitami ve skupině, do které AD Tyres patří patří zvláště proto, abychom vás lépe poznali. Tyto další subjekty podléhají závazkům podobným závazkům z AD Tyres pro ochranu vašich dat.

Vydavatelé služeb třetích stran

AD Tyres bude sdílet některá vaše data s vydavateli služeb třetích stran použitými v systému rámec o dodávce Výrobků pneumatik AD prostřednictvím Stránky (vydavatelé sociálních sítí, služby společnosti) z informace, hostitel atd.). Sdílení dat s těmito editory je nutné pro operace dotčené služby třetích stran. Společnost AD Tyres sdílí pouze data nezbytně nutná pro použití tito služby třetích stran. AD Tyres Vyzývá, abyste si přečetli zásady ochrany osobních údajů každé z nich vydavatelé.

Výjimečné případy

AD Tyres možná budou muset vaše data sdílet výjimečně v následujících případech: (i) v systému v souvislosti s fúzí, nabytím celého nebo části pneumatik AD, převodem aktiv nebo jakýmkoli jiným podobná operace, ii) pokud je takové rozdělení uloženo zákonem, nařízením, soudním orgánem nebo příslušný správní orgán; nebo (iii) chránit práva a / nebo bezpečnost jednotlivce, zabránit nebo z jednat o nezákonných nebo údajně nezákonných činnostech nebo hájit práva, vlastnictví a bezpečnost webu AD Tyres; iv) za účelem plnění a zaručení závazků přijatých AD Tyres ve vašem zájmu v souvislosti s touto chartou

9. Jsou vaše data přenášena mimo Evropskou unii?

Vaše data jsou zpracovávána a ukládána hlavně na území Andorrského knížectví, kde je stanovený AD Tyres, které území je mimo Evropskou unii.

Rozhodnutím ze dne 19. října 2010 Evropská komise prohlásila, že se jedná o Andorru jako zajištění přiměřené úrovně ochrany osobních údajů přenášených z Unie Evropská.

AD Tyres nemohou vyloučit vaše data z přenosu na jiná území mimo svaz Evropská unie (EU) a Evropský hospodářský prostor (EHP), zejména na územích, kde je stupeň EU ochrana osobních údajů je menší než v Evropské unii.

Ve druhém případě se společnost AD Tyres zavazuje ověřit existenci opatření nebo přijmout opatření přiměřená k zajištění uspokojivé úrovně ochrany vašich dat, například:

  • rozhodnutí o přiměřenosti Evropské komise v dotčené zemi;
  • standardní smluvní doložky Evropské komise nebo standardní smluvní doložky přijaté a kontrolní orgán, kterému se adresát předkládá;
  • interní obchodní pravidla;
  • schválený kodex chování nebo schválený certifikační mechanismus (včetně závazku) vázání a vynutitelné ze strany příjemce ze zemí mimo EU, aby použil příslušné záruky);
  • správní ujednání nebo právně závazný a vymahatelný text přijatý za účelem umožnění spolupráce mezi orgány veřejné moci.

10. Jak jsou vaše data chráněna?

Společnost AD Tyres zavedla fyzická, technická, administrativní a organizační bezpečnostní opatření přizpůsobené k ochraně vašich dat před jakýmkoli přístupem, použitím, ztrátou, náhodným zničením, poškozením, útěk nebo neoprávněné nebo nezákonné šíření takových údajů.

Navzdory neustálému úsilí se společnost AD Tyres nemůže zavázat k zaručení výsledku z hlediska vaší bezpečnosti. Data a vyzývá vás, abyste nahlásili jakékoli výše uvedené potíže, o kterých byste si byli vědomi.

Chcete-li to provést, můžete se podle potřeby obrátit na zákaznický servis, a to buď zasláním e-mailu na adresu adresa cm (a) adtyre.com buď prostřednictvím přístupného kontaktního formuláře zde .

Tento web je chráněn reCAPTCHA, zásadami ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.

11. Jaká jsou vaše práva?

V souladu s platnými právními předpisy máte níže uvedená práva s ohledem na vaše data

  • právo na přístup k vašim datům : to je příležitost, kterou můžete získat AD Tyres kopii vašich dat zpracovaných službou AD Tyres a jejich základních vlastností Zpracování (účel, kategorie dat, příjemci, doba použitelnosti, vaše práva pokud jde o Údaje, právo podat stížnost orgánu dozoru a případně zdroj sběru dat a existence automatizovaného rozhodování na jejich základě Data);
  • právo na opravu vašich údajů : to je možnost pro vás získat od AD Tyres co nejdříve opravu vašich údajů, která by byla nepřesná nebo s ohledem na účely zpracování, neúplné;
  • právo vymazat data : toto je možnost pro vás získat z AD Tyres co nejdříve vymazání vašich dat z jednoho z důvodů následující:
    1. tato data již nejsou nezbytná vzhledem k účelům, pro které byly sebrané nebo jinak ošetřené;
    2. Stáhnete svůj souhlas, na kterém je založeno zpracování těchto údajů to pro toto zacházení neexistuje žádný jiný právní základ;
    3. Proti Zpracování těchto dat protestujete za níže uvedených podmínek ohledně vaše právo vznést námitku;
    4. Data byla nezákonně zpracována;
    5. Data musí být vymazána, aby mohla splnit zákonnou povinnost podle zákona Evropská unie nebo francouzské právo, kterému podléhá AD Tyres; nebo
    6. Data byla shromážděna jako součást nabídky služeb společnosti informace určené pro děti.
  • právo bránit zpracování vašich údajů : to je možnost z Odporujte zpracování vašich údajů vytvořených na základě oprávněného zájmu AD pneumatik (v to zahrnuje profilování na základě tohoto odůvodnění), pokud toto ošetření ve skutečnosti není odůvodněno AD Tyres z legitimních a přesvědčivých důvodů, které by převládaly nad vašimi zájmy, právy a svobodami nebo pro nalezení, uplatnění nebo obhajoba zákonných práv Je to také možnost, abyste mohli proti léčbě za účelem prospekce (y profilování, pokud je spojeno s takovým průzkumem) Konečně, co se týče zpracování pro statistické účely, jedná se o možnost oponovat takové zacházení z důvodů týkajících se vaší konkrétní situace.
  • právo omezit zpracování vašich dat : toto je možnost abyste získali od společnosti AD Tyres omezení léčby v kterémkoli z následujících případů:
    1. během období potřebného k ověření přesnosti dat pomocí AD pneumatik, když Zpochybňujete přesnost těchto údajů;
    2. Nesouhlasíte s vymazáním dat z nelegálního zpracování a místo toho požadujete omezení jejich použití;
    3. Data již nejsou pro AD Tyres užitečná v kontextu účelu Zpracování, ale zůstat nezbytné pro vás v souvislosti s nalezením, výkonem nebo ochranou práv v roce 2007 spravedlnost;
    4. na dobu nezbytnou k tomu, abychom věděli, zda legitimní důvody, které sleduje AD Tyres převládat když jste proti tomu vznesli námitky.
  • právo na přenositelnost vašich dat : to je možnost pro vás získat od společnosti AD Tyres komunikaci vašich dat poskytovaných společnosti AD Tyres ve strukturovaném formátu, běžně používané a strojově čitelné a přenášejí tato data do jiné entity (tento přenos je poskytnuto vámi nebo, pokud je to technicky možné, AD pneumatikami) a kdy hotový používání automatizovaných procesů je založeno na souhlasu nebo smlouvě;
  • právo odvolat váš souhlas : to je možnost, pro kterou můžete odvolat svůj souhlas s jakýmkoli zpracováním vašich údajů, které bylo provedeno na základě vašeho předchozí souhlas.

Chcete-li uplatnit výše uvedená práva, jste vyzváni, abyste se k nám připojili podle svých potřeb

  • odesláním e-mailu na adresu: cm (a) adtyre.com
  • vyplněním přístupného kontaktního formuláře zde .

Aby vaše žádost byla zpracována co nejefektivněji, společnost AD Tyres vás vyzývá, abyste tuto žádost formulovali způsob jasné a podrobné a přiložte kopii vaší identifikační karty.

Máte také:

  • právo podat stížnost orgánu dozoru : to je z Můžete podat stížnost u příslušného orgánu dozoru, v členském státě, ve kterém se nachází vaše obvyklé bydliště, vaše pracoviště nebo kde by k porušení došlo, pokud se domníváte, že se na vás vztahuje Zpracování dat představuje porušení zákona.

Pro usnadnění výkonu tohoto práva najdete v tabulce pod souřadnicemi orgány dohledu členských států

Členský státÚřad dohleduKontakt
NěmeckoBundesbeauftragte für den Datenschutz und die InformationationsfreiheitHusarenstraße 30
53117 Bonn (Německo)
Tel. +49 228 997799 0; +49 228 81995 0
Fax +49 228 997799 550; +49 228 81995 550
poststelle@bfdi.bund.de
http://www.bfdi.bund.de
RakouskoÖsterreichische DatenschutzbehördeHohenstaufengasse 3
1010 Wien (Rakousko)
Tel. +43 1 531 15 202525
Fax +43 1 531 15 202690
dsb@dsb.gv.at
http://www.dsb.gv.at
BelgieKomise pro ochranu soukromíRue de la Presse 35
1000 Brusel (Belgie)
Tel. +32 2 274 48 00
Fax +32 2 274 48 10
provize@privacycommission.be
http://www.privacycommission.be
BulharskoKomise pro ochranu osobních údajů2, prof. Tsvetan Lazarov blvd.
Sofia 1592 (Bulharsko)
Tel. +359 2 915 3523
Fax +359 2 915 3525
kzld@cpdp.bg
http://www.cpdp.bg
KyprKomisař pro ochranu osobních údajů1 ul. Iasonos,
1082 Nicosia (Kypr)
P.O. Box 23378, CY-1682 Nicosia
Tel. +357 22 818 456
Fax +357 22 304 565
Commissioner@dataprotection.gov.cy
http://www.dataprotection.gov.cy
ChorvatskoChorvatská agentura pro ochranu osobních údajůMartićeva 14
10000 Záhřeb (Chorvatsko)
Tel. +385 1 4609 000
Fax +385 1 4609 099
azop@azop.hr nebo info@azop.hr
http://www.azop.hr
DánskoDatatilsynetBorgergade 28, 5
1300 Kodaň K (Dánsko)
Tel. +45 33 1932 00
Fax +45 33 19 32 18
dt@datatilsynet.dk
http://www.datatilsynet.dk
ŠpanělskoAgencia de Protección de DatosC / Jorge Juan, 6
28001 Madrid (Španělsko)
Tel. +34 91399 6200
Fax +34 91455 5699
internacional@agpd.es
https://www.agpd.es
EstonskoEstonský inspektorát ochrany údajů (Andmekaitse Inspektsioon)Väike-Ameerika 19
10129 Tallinn (Estonsko)
Tel. +372 6274 135 Fax +372 6274 137
info@aki.ee
http://www.aki.ee/en
FinskoKancelář veřejného ochránce údajůP.O. Box 315
FIN-00181 Helsinky (Finsko)
Tel. +358 10 3666 700
Fax +358 10 3666 735
tietosuoja@om.fi
http://www.tietosuoja.fi/en/
FrancieNárodní komise pro informatiku a svobody - CNIL8 rue Vivienne, CS 30223
F-75002 Paříž, Cedex 02 (Francie)
Tel. +33 1 53 73 22 22
Fax +33 1 53 73 22 00
n / a
http://www.cnil.fr
ŘeckoŘecký úřad pro ochranu údajůKifisias Av. 1-3, PC 11523
Ampelokipi Atény
Tel. +30 210 6475 600
Fax +30 210 6475 628
contact@dpa.gr
http://www.dpa.gr/
MaďarskoMaďarský komisař pro ochranu údajůSzilágyi Erzsebet fasor 22 / C
H-1125 Budapešť (Maďarsko)
Tel. +36 1 3911 400
peterfalvi.attila@naih.hu
http://www.naih.hu
IrskoKomisař pro ochranu údajůCanal House
Stanice silnice
Portarlington
Co Laois
Lo-Call: 1890 25 22 31
Tel. +353 57 868 4800
Fax +353 57 868 4757
info@dataprotection.ie
http://www.dataprotection.ie
ItálieGarant osobnosti protezione dei datiPiazza di Monte Citorio, 121 osob 00186 Roma (Itálie)
Tel. +39 06 69677 1
Fax +39 06 69677 785
garante@garanteprivacy.it
http://www.garanteprivacy.it
LotyšskoInspektorát stavu datRežisér: Paní Sign Plumina
Blaumana str. 11 / 13-15
1011 Riga (Lotyšsko)
Tel. +371 6722 3131
Fax +371 6722 3556
info@dvi.gov.lv
http://www.dvi.gov.lv
LitvaStátní ochrana údajůŽygimantų str. 11-6a
011042 Vilnius (Litva)
Tel. + 370 5 279 14 45
Fax +370 5 261 94 94
ada@ada.lt
http://www.ada.lt
LucemburskoNárodní komise pro ochranu údajů1, Rock'n'Roll Avenue
L-4361 Esch-sur-Alzette (Lucembursko)
Tel. +352 2610 60 1
Fax +352 2610 60 29
info@cnpd.lu
http://www.cnpd.lu
MaltaKancelář komisaře pro ochranu údajů2, Airways House
High Street, Sliema SLM 1549 (Malta)
Tel. +356 2328 7100
Fax +356 2328 7198
Commissioner.dataprotection@gov.mt
http://www.dataprotection.gov.mt
NizozemskoAutorizujte PersoonsgegevensPrins Clauslaan 60
P.O. Box 93374
2509 AJ Den Haag / Haag (Nizozemsko)
Tel. +31 70 888 8500
Fax +31 70 888 8501
info@autoriteitpersoonsgegevens.nl
https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl
PolskoÚřad generálního inspektora pro ochranu osobních údajů - GIODOul. Stawki 2
00-193 Varšava (Polsko)
Tel. +48 22 53 10 440
Fax +48 22 53 10 441
kancelaria@giodo.gov.pl
desiwm@giodo.gov.pl
http://www.giodo.gov.pl
PortugalskoComissão Nacional of Protecção de Dados - CNPDR. de São. Bento, 148 - 3 ° 1200-821 Lisboa (Portugalsko)
Tel. +351 21 392 84 00
Fax +351 21 397 68 32
geral@cnpd.pt
http://www.cnpd.pt
Česká republikaÚřad pro ochranu osobních údajůUrad pro ochranu osobnich udajů
Pplk. Sochora 27
170 00 Praha 7 (Česká republika)
Tel. +420 234 665 111
Fax +420 234 665 444
posta@uoou.cz
http://www.uoou.cz
RumunskoNárodní dozorový úřad pro zpracování osobních údajůB-dul Magheru 28-30
Sektor 1, BUCUREŞTI (Rumunsko)
Tel. +40 21 252 5599
Fax +40 21 252 5757
anspdcp@dataprotection.ro
http://www.dataprotection.ro
Spojené královstvíKancelář komisaře pro informaceWater Lane, Wycliffe House
Wilmslow - Cheshire SK9 5AF (Velká Británie)
Tel. +44 1625 545 745
international.team@ico.org.uk
https://ico.org.uk
SlovenskoÚřad pro ochranu osobních údajů Slovenské republikyHraničná 12 820 07 Bratislava 27 (Slovensko)
Tel. : + 421 2 32 31 32 14
Fax: + 421 2 32 31 32 34
statny.dozor@pdp.gov.sk
http://www.dataprotection.gov.sk
SlovinskoInformace o proviziZaloška 59
1000 Lublaň (Slovinsko)
Tel. +386 1 230 9730
Fax +386 1 230 9778
gp.ip@ip-rs.si
https://www.ip-rs.si
semišDatainspektionenDrottninggatan 29
5. patro
Box 8114
104 Stockholm (Švédsko)
Tel. +46 8 657 6100
Fax +46 8 652 8652
datainspektionen@datainspektionen.se
http://www.datainspektionen.se

12. Jak AD Tyres shromažďují data pro nezletilé?

Produkty prodávané společností AD Tyres na jejích stránkách nejsou určeny pro nezletilé. Výsledkem je AD Tyres se nezabývá údaji nezletilých nebo nemůže předpokládat, že údaje návštěvníků webu nebo jeho klienti se přímo či nepřímo dotýkají nezletilých

13. A co soubory cookie a další podobné technologie sledování?

AD Tyres používá soubory cookie a další podobné technologie, které budou pravděpodobně shromažďovány některá vaše data. Tyto cookies pomáhají vylepšit vaše prohlížení webu, námi poskytovat informace o fungování a kvalitě našich stránek a přispívat k jejich poskytování z cílené reklamy.

AD Tyres shromažďuje váš předchozí souhlas prostřednictvím banneru na domovské stránce webu kdy Vaše první připojení k těmto počítačovým nástrojům. Váš souhlas je opět vyžádán společností AD Tyres za stejných podmínek na konci období třinácti měsíců po předchozím vyzvednutí souhlas.

AD Tyres Důrazně doporučujeme, abyste si na svých webových stránkách prohlédli stránku "Soubory cookie".

14. Některé další prvky na sociálních sítích

Web používá zásuvné moduly a další funkce sociálních sítí publikované společnostmi třetích stran (např ex. Facebook atd.).

Pokud komunikujete pomocí doplňků (např. kliknutím na tlačítko "Líbí se" nebo "Sdílet"), některá z vašich dat (včetně vašich technických a navigačních údajů) budou přenášena a zaznamenané na serveru třetí strany využívající uvažovanou sociální síť. Tato data budou poté tato třetí strana zpracovává v souladu s podmínkami a nastavením vašeho účtu otevřený v rámci této sociální sítě.

Pokud nechcete, aby společnost shromažďující data propojila společnost třetí strany provozující sociální síť prostřednictvím webu na svůj uživatelský účet otevřený v rámci uvažované sociální sítě musíte vy odpojit se od této sociální sítě před návštěvou webu.

V každém případě je použití těchto doplňků nebo tlačítek spravováno těmito vydavateli třetích stran z sociálních sítí a řídí se výhradně podmínkami, které vás zavazují k sociální síti, jíž jste členem. Zveme vás, abyste si přečetli tyto podmínky uplatňované těmito vydavatelskými společnostmi třetích stran. sociální sítě.

15. Některé další prvky na geolokaci

AD Tyres používá data o geografické poloze shromážděná prostřednictvím vašeho prohlížeče a / nebo zařízení, pomocí kterého vy zkontrolujte web.

Přístup k těmto datům vyplývá z nastavení těchto nástrojů. Společnost AD Tyres vás zve, abyste se seznámili se zásadami společnosti - důvěrnost (nebo jakýkoli jiný související dokument) poskytovatelů těchto nástrojů a / nebo úpravy nastavení těchto nástrojů před návštěvou webu v případě, že nechcete AD Tyres dojení vaše geolokační data.

16. Jaké jsou důsledky aktivace externího odkazu

Stránka s pneumatikami AD vám pravděpodobně nabídne externí hypertextové odkazy, na které vás nasměruje ostatní webové stránky nebo technologické nástroje. Přístup k tomuto obsahu prostřednictvím aktivace externího odkazu není zprávy pak více z této charty. Jste proto vyzváni, abyste se seznámili s zásadami uplatňovanými vydavatelem tito obsah týkající se ochrany vašich dat. Společnost AD Tyres v žádném případě nenese odpovědnost za kolekce nebo zpracování vašich dat z tohoto obsahu.

17. Jak budete informováni o změnách Charty?

AD Tyres jsou povinny tuto Chartu pravidelně upravovat, aby zejména zohlednily legislativní vývoj v oblasti ochrany vašich údajů.

AD Tyres vás bude informovat o všech změnách nebo aktualizacích prostřednictvím oznámení zaslaného dne tvůj e-mailovou adresu a / nebo zjevné oznámení na webu.

18. Jak nás kontaktovat?

Společnost AD Tyres je vám k dispozici, aby zodpověděla všechny vaše dotazy týkající se této charty.

Chcete-li nás kontaktovat, jste vyzváni, abyste se k nám připojili podle svého pohodlí:

  • odesláním e-mailu na adresu: cm (a) adtyre.com
  • vyplněním přístupného kontaktního formuláře zde .